torsdag 6 mars 2008

hmmm

jaahaaa. vad fan ska man blogga om idag då ? Ingenting, har faktiskt inget att blogga om, så jag får väl blogga om att blogga.

Det här med Bloggar, dagböcker på internet. I princip vem som helst kan läsa vad du skriver, its the internet! En värld av pedofiler och skumma människor. Så egentligen är det ju inte en dagbok, eller ja för vissa, men i dagböcker skriver man ju hemligheter. Som man måste få skriva av sig men inte vill att någon annan ska veta, och om man vill att nån ska veta så är det ju bara ens närmaste vän eller liknande. Och de som skriver sina innersta hemligheter och redogör hela sitt liv i sin blogg (för det finns det garanterat folk som gör) är inte de personerna ganska utsatta för de knäppisar som surfar runt bland internetvågorna?
Jo, så tänk på vad ni bloggar om girls and boys. En dag så kanske ni ligger där, sexmördade eller panka för att någon snäll söt person som ni trodde älskade er har stuckit med era pengar. Och personen som har gjort detta har utnyttjat era svaga punkter som han/hon har hittar på internet, i DIN BLOGG!
mohahahahahaha

Inga kommentarer: